فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1402، شماره 20

دریافت فایل PDF

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1402، شماره 19

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1402، شماره 18

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1402، شماره 17

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1401، شماره 16

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1401، شماره 15

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1401، شماره 14

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1401، شماره 13

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 1400، شماره 12

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 1400، شماره 11

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 1400، شماره 10

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 1400، شماره 9

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 99، شماره 8

فصلنامه سلام و سلامتی، پاییز 99، شماره 7

فصلنامه سلام و سلامتی، تابستان 99، شماره 6

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار 99، شماره 5

فصلنامه سلام و سلامتی، زمستان 98، شماره 4

فصلنامه سلام و سلامتی پاییز98، شماره 3

فصلنامه سلام و سلامتی، بهار و تابستان 98، شماره 1 و 2

 

  • 1403/03/21 - 11:30
  • تعداد بازدید: 357
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

"اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشوربه مناسبت عید سعید قربان"

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور متن اطلاعیه به شرح ذیل است :


ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان ، به اطلاع مردم عزیز ایران می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه ، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان می باشند .


بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و سلامتی شما مصرف کنندگان عزیز را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند نمود.


از مردم عزیز خواستاریم به مناسبت این روز عزیز و به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:


۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری نمایند

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری نمایند

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری نمایند.

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف نمایند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی نمایند.

  • گروه خبری: اخبار داخلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 320755
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه